A 2015-ös év is végre elérkezettnek látta az időt arra, hogy ismét átengedje a terepet a homokos labdajáték kedvelőinek.

Az idei szezon első fordulóján a férfi mezőnyben 11 páros mérkőzött meg 2 csoportot alkotva, ahol a dobogó legfelső fokára az Oroszi-Müller (Oroszi Tamás, Müller Vilmos) páros állhatott. Második helyen végzett a Bársony/Krekk (Bársony Tamás, Krekk Zoltán) páros, míg a bronzérem tulajdonosa a Csepregi/Bán (Csepregi Ádám, Bán Viktor) páros lett.

2015_kispestopen_1ford_4

A női kategória ezen a fordulón még váratott magára. A hölgyek úgy döntöttek, hogy megvárják a verőfényes napsütést és a szeles, borús időben nem merészkednek még ki, de most már egyre és egyre melegebb lesz az idő, így remélhetőleg a nevezések száma is egyenesen arányos lesz a hőmérséklet növekedésével 
Vegyes páros kategóriában láthattuk a legvidámabb párosokat, ugyanis itt mindenki érmet vehetett át az eredményhirdetésen. Első helyen a Dénesi/Bán (Dénesi Brigitta, Bán Viktor), második helyen a Nagy/Juhász (Nagy Detty, Juhász Viktor), harmadik helyen pedig a Nagy/Iványi (Nagy Zita, Iványi Gábor) páros végzett.

2015_kispestopen_1ford_2

Ezt követően 2 hétig az utánpótlásé lesz a főszerep. Továbbra is várunk Mindenkit sok szeretettel a Kispest Open versenyein.