Kerekes Balázs
Kerekes BalázsElnök - Telefonszám: +36 20 297 99 72
A Kispest SE alakulása óta (1990) vagyok elnöke az egyesületnek. Kezdetben pár szakosztály működött, de később folyamatosan csatlakoztak hozzánk különböző sportágak, röplabda, asztalitenisz, sí, strandröplabda, stb. Jelenleg 8 szakosztályban kb. 4-500 fő sportol aktívan egyesületünkben, melynek többsége utánpótláskorú. Büszke vagyok a csapatomra, a szakosztályvezetőkre, mert a segítségük áldozatos munkájuk nélkül talán már a Kispest SE sem létezne…
Barnucz Tibor
Barnucz TiborElnökhelyettes
Magyar Röplabda Szövetség – Műszaki vezető

Szakosztályvezetők

Oláh László
Oláh LászlóElnökségi tag, asztalitenisz szakosztályvezető, up. edző - Telefonszám: +36 20 321 45 33
Rendszerváltoztatás előtt minden kerületben volt csapatbajnokság, legalább 12 csapattal, de volt olyan kerület is ahol 32 csapat játszott. 1997-ben (amikor ideköltöztem a kerületbe) szembesültem azzal, hogy egész Budapesten talán 120 csapat van, és a XIX. kerületben csapatbajnokság sincs(később derült ki számomra, hogy csapat sincs). Egy ping-pongosnak viszont ping-pongozni kell, így alakítottuk meg a szakosztályt az elnök úr támogatásával kezdetben 4, majd rövidesen 6 fővel. Szerencsénk is volt mert 2000-ben megépült a Nádasdyban az új, és akkor minden igényt kielégítő tornaterem, ami jelenleg is a bázisunk. “Játszani csak komolyan lehet”, és kellemes légkörben érdemes, így gyorsan növekedésnek indultunk, mára Bp. I/a-tól a kerület II.-osztályig szinte mindenhol ott vagyunk. Szabadidős-sportegyesületként itt kb. vége is a fejlődésnek, de kiderült, hogy igény van utánpótlás nevelésre és évek óta nemzetközi szerepléseink is vannak. Elindult az iskolai pingpong oktatás is a kerületünkben (Budapesten elsőként), és ezzel a 6 évestől a 80 évesig minden korosztálynak kínálunk játéklehetőséget. Két asztalitenisz edzőnk és fiatalabb segítőink munkája adja a fejlődés további lehetőségét, de a legnagyobb öröm számomra, hogy mindenki örömmel vesz részt kis közösségünk életében.
Horváth Tamás
Horváth TamásKispest SE sportszakmai asszisztens, asztalitenisz szakosztályvezető helyettes - Telefonszám: +36 30 847 67 37
A Kispest SE asztalitenisz szakosztályához, megalakulása után néhány héttel csatlakoztam 2000-ben. Gyerekkorom óta pingpongozom és nagyon örültem, hogy 10 év kihagyást követően Kispesten a volt általános iskolámban lehetőség nyílt, hogy szenvedélyemnek újra élhessek. Hamar sikerült beilleszkednem és segítenem Oláh László szakosztályvezető munkáját. 2013 évtől a XIX. kerületi Asztalitenisz Csapatbajnokságát vezetjük, amiben 72 csapat játékát biztosítjuk. 2014 óta szakosztályunk az utánpótlás nevelést is megkezdte, amely nagy elismerését vívott ki a MOATSZ vezetőinél. 2016 tavaszától a Kispest SE sportszakmai asszisztense vagyok, segítem elnökünk munkáját, valamennyi szakosztály működését támogatom.
Oláh Attila
Oláh Attilaasztalitenisz up edző - Telefonszám: +36 20 289 84 97
Régebb óta játszom a Kispest SE asztalitenisz szakosztályában mint ameddig vissza tudok emlékezni. Apám először talán 4-5 évesen vitt le edzésre, de nem igazán tudtam vele mit kezdeni, akkor még nem volt utánpótlásunk, csak azzal játszottam akinek kellő türelme volt hozzá. Most már jobb a helyzet, komolyan foglalkozunk gyerekkel is és láthatóan jól fejlődnek. Mint segédedző én általában az egész csapattal foglalkozom és próbálom ránevelni őket arra, hogy a pingponghoz mozogni kell. Számunkra a legfontosabb, hogy megszeressék az utánpótlás játékosok a pingpongot, de nem bánnánk ha lenne köztük egy világbajnok is… Ez az adott gyereken múlik leginkább,mi megtesszük amit tudunk.
Weczeráné Barta Katalin
Weczeráné Barta Katalinelnökségi tag, röplabda up és felnőtt női edző - Telefonszám: +36 70 602 12 01
2012. augusztusában csatlakoztam a Kispest SE női röplabda szakosztályához. Akkor egy serdülő és egy felnőtt csapattal indultunk a Budapest Bajnokságban. Mára már bővítettük a bajnokságban induló csapataink számát, a felnőttek mellett 2 ifjúsági csapatot is szerepeltetünk, emellett fontos feladatunknak tartom a folyamatosan jelentkező kezdő játékosok oktatását, felkészítését a versenyzésre. Rendszeresen részt veszünk a Nagy Sportágválasztó röplabdázást bemutató és népszerűsítő MRSZ programjában.
Dufek János
Dufek JánosDufek János testnevelő tanár, futsal edző +36-30/365-4552, dufekjanos@gmail.com
Szabóné Weisz Katalin
Szabóné Weisz Katalinröplabda leány up edző - Telefonszám: +36 20 587 82 39
“Hosszú kapcsolat köt a Kispest SE leány röplabda szakosztályához. Korábban Kövesdi Tímea, egyetemi szaktársam révén, majd 2012 augusztusától, kolléganővel Weczeráné Barta Katával átvettük a leány röplabda up képzést. Külön öröm, hogy kispesti lakosként hozzátehetek kerületünk sportéletéhez, kiemelve a röplabdához.
Diplomámat a Magyar Testnevelési Egyetemen szereztem Testnevelő tanár – rekreáció szakirányban 2009-ben. Edzői papírjaimra is ugyan ebben az évben tettem szert, miután “”kijártam”” Kotsis Attiláné Kincsessy Gabriella röplabda up képzés iskoláját. “
Soós Brigitta
Soós BrigittaSoós Brigitta up. röplabda edző - gyermek korosztály
Takács Gergely (Geri)
Takács Gergely (Geri)strandröplabda edző, röplabda leány up edző - Telefonszám: +36 20 561 55 80
Legjobb strandröplabda eredmények:
Nyugatkör páros összetett 1. helyezett (2006)
Nyugatkör egyéni összetett 1. helyezett (2006, 2008)
Kelet-Nyugatkör Gála döntő 2. helyezett (2006)
Országos Strandröplabda Bajnokság 5. helyezett (2007)
Európai Uniós Strandjátékok 1. helyezett (2008)
Kelet-Nyugatkör Gála döntő 3. helyezett (2009)
Országos Strandröplabda Bajnokság összetett 3. hely (2009)
Európai Uniós Strandjátékok 1. helyezett (2010)
Középeurópai MEVZA Bajnokság 9. helyezett (2010)
Országos Strandröplabda Bajnokság 4. helyezett (2011)
Országos Strandröplabda Bajnokság 3. helyezett (2012)
Országos Strandröplabda Bajnokság 4. helyezett (2013)
Országos Strandröplabda Bajnokság 4. helyezett (2014)
Országos Strandröplabda egyéni ranglista 3. helyezett (2014)
Vígh Ivett
Vígh IvettVígh Ivett up. röplabda edző - mini korosztály
Soós Gábor
Soós Gáborup. röplabda edző - serdülő korosztály