Eddig ötös!

NBII-es női csapatunk szereplésére nem lehet panasz, hiszen mind az öt mérkőzésünket szettveszteség nélkül nyertük meg.
A hétvégén Miskolcon vendégszerepeltünk az MVSC-MVSI otthonában, ahol kicsit hiányos kerettel léptünk pályára. A második szettben történt hullámvölgyet leszámítva, remek alapjátékkal magabiztos nyertük meg a találkozót.

2020.10.25 – 16:00 NB II Kelet A csoport

MVSC-MVSI – Kispest SE 0-3 (16-25, 14-25, 16-25)
Kispest SE: Törköly, Vígh, Veress, Wirth, Pádár, Szentágotay csere: Horváth F. (liberó), Papp-Lukács, Horváth D.,Ladányi
vezetőedző: Takács Gergely

 

NYILATKOZAT
Miskolci VSC – Kerekes Attila (vezetőedző)
A nagyon hullámzó teljesítményünk oka, hogy az elmúlt két hétben betegség, sérülés és tanulmányi elfoglaltság miatt alig-alig tudtunk páran edzeni. Azért voltak olyan periódusai a mérkőzésnek, amikor megmutattuk, hogy méltó ellenfelei tudunk lenni egy ilyen kiváló ellenfélnek is.
Kispest SE – Takács Gergely (vezetőedző)
Hiányzóink ellenére, sikerült aránylag magabiztos játékkal megnyernünk a találkozót. A második szett végén történt hullámvölgyre, 19-6-ról 20-14-re engedtük fel a miskolciakat, egyenlőre nem találok magyarázatot, bár szerintem a lányok ott már azt hitték hogy majd a labda saját magától beütődik az ellenfél térfelére. De összességében örülök a győzelemnek és készülünk tovább az előttünk álló feladatokra!