Egy vereség – egy győzelem az utolsó két NBII-es mérkőzésünk mérlege!

December 21-én Gödöllőre látogatott NBII-es felnőtt női csapatunk. Az első találkozón magabiztos 3-0 arányban győztünk hazai pályán. Ezen a találkozón várható volt hogy fűti a vágy a gödöllőieket a visszavágás reménye, ehhez mérten szinte a teljes NBI-es keretükkel álltak ki ellenünk.

Végig magas színvonalú mérkőzésen fej-fej mellett haladtak a csapatok, a szettek közepéig mindig kispesti vezetéssel érkeztünk, de sajnos 20 fölött már gödöllői vezetést jelzett az eredményjelző.

Igazi csapatként nagyot küzdve harcoltunk, de sajnos nem sikerült szettet nyerni.

2019.12.29 – Gödöllő

Vezette: Csikós Zoltán, Hidegkúti Dorottya

Gödöllői RC U21 – Kispest SE 3-0 (26-24, 25-18, 25-23)

Kispest SE: Bosnyák, Törköly, Lakatos, Vígh, Szabó, Horváth D. csere: Sipos, Horváth F. (liberók) Fehér, Horváth N., Ádám, Lados

Takács Gergely vezetőedző

TG: Nagyot küzdöttünk, gratuláltam is a lányoknak, a hozzáálláshoz a küzdéshez, de sajnos itt jött ki hogy ki mennyit tud edzeni. Amíg bírtuk erővel addig tudtuk tartani a lépést, ahogy közeledtünk a szettek végéhez, megjelent a fáradtság nálunk és egyből jött egy-egy saját hiba, ami ezen a meccsen nem fért bele. Összességében elégedett vagyok, nem szeretek kikapni, de itt így most ki lehetett.

Jegyzőkönyv

 

Januári első mérkőzésünk hazai pályán a DEAC csapata ellen volt. A debreceni mérkőzésen egy nagyon szenvedős 3-1-es győzelmet értünk el. Várható volt hogy most is egy küzdelmes találkozó lesz, de ehhez képest a lányok magabiztosan játszva nyertük meg a találkozót.

2020.01.04 – Budapest, Szent Benedek Gimnázium

vezette: Oláh Balázs, Bodrogi György

Kispest SE – DEAC 3-0 (25-14, 25-15, 25-21)

Kispest SE: Bosnyák, Törköly, Lisztes, Vígh, Szabó K., Horváth D. csere: Sipos, Horváth F. (liberók) Lakatos, Horváth N., Fehér, Ádám

Takács Gergely vezetőedző

TG: Gratulálok a lányoknak a győzelemhez! Az első két szettben végig magabiztosan játszottunk, nagyon jó százalékban támadtunk. A harmadik szett elején beragadtunk, de utána nagyot küzdöttünk. Végül megfordítottuk a szettet és megnyertük a mérkőzést.

Jegyzőkönyv

Tabella