Győztes jászberényi túra!

Vasárnap 17:00-kor Jászberényben léptünk pályára, ahol egy magabiztos győzelemmel zártuk a találkozót!

Nagyszerűen kezdődött a mérkőzés, hiszen pillanatok alatt 5 pontos előnye tettünk szert, amelyet tovább is tudtunk növelni. Határozottan és stabilan játszottunk, remek blokkjaink mellett, szinte minden támadásunkat ponttal tudtuk befejezni. (0-1)

A második játékrészben sem változott a játék képe, a hazaiak a szett elején tudtak vezetni pár ponttal, de gyorsan egalizáltuk és növeltük a különbséget. A szett végére 10 pontos differencia lett a két csapat között. (0-2)

A harmadik szakaszban, is végig uraltuk a játékot 20-13 is volt már a javunkra, amikor a jászberényiek egy utolsó nagy haját indítottak. Felzárkóztak egészen 20-17-ig, amikor vezetőedzőnk időt kért, amely sikeresnek bizonyult, mivel ez után már csak kispesti pont született. (0-3)

Jászberény Volleyball Team – Kispest SE 0:3 (11-25, 15-25, 17-25)

Jászberény, 75 néző.

vezette: Szél Márta, Nagy Lajos

JÁSZBERÉNY: Juhász 4, Kállai, Hajdu 5, Horváth R. 4, Imre 7, Sléder 4. Cserék: Deme (liberó), Patócs 2, Nagy O. 3, Faragó 3. Vezetőedző: Deme Gábor.

KISPEST SE: Törköly 4, Horváth D. 6, Szabó K. 10, Dani 10, Riczkó 9, Benedek R. 9. Csere: Karkusz, Horváth F. (liberók), Vígh 1, Kőszegi 1. Vezetőedző: Takács Gergely.

Edzői értékelés

Deme Gábor: – Habár küzdöttünk, akartunk, sajnos a tegnapi két ifi mérkőzés sokat kivett belőlünk. Ez látszott a koncentrációnkon és az ellenfél megérdemelten győzött ellenünk.

Takács Gergely: – Gratulálok a lányoknak, maximálisan betartották amit kértem tőlük. Végig fegyelmezetten és határozottan játszottak. Bár a harmadik szettre kicsit kiengedtünk, de amikor kellett, odafigyeltünk és megnyertük a találkozót. Készülünk tovább a hátralévő két hazai bajnokinkra.

A mérkőzés statisztikája, jegyzőkönyve itt található: https://bit.ly/3oUniZF

Szoljon hírportál cikke: https://www.szoljon.hu/…/kikapott-a-kispesttol-a-jvt…/

Ellenfelünk beszámolója: https://jbrk.hu/nem-voltunk-egy-sulycsoportban-a…/

fotó: JRK facebook