Kispest Open Utánpótlás Strandröplabda Budapest Bajnokság 2018. – 1. FORDULÓ

2018.05.12-én kezdetét vette a Kispest Open Utánpótlás Strandröplabda Budapest Bajnokság, ahol az U14, U16, U20 kategóriákban a „StratUP” keretein belül mérkőzhettek meg egymással a résztvevők.

Az időjárás is kedvezett a strandröplabdához, a jó hangulat sem hiányzott, jóleső érzés volt nézni, ahogy a fiúk bíztatták a lányokat és természetesen fordítva, tapsoltak, kiabáltak egymásnak és együtt örültek a győzelmeknek.

Az idei első fordulóba 42 csapat nevezett és mérte össze játéktudását saját kategóriájában. Az elmúlt évhez képest több mint 80%-al nőtt a nevezett csapatok létszáma és a bajnokságra érkező gyermekek száma. A 84 játékos Budapestről és Pest megyéből érkezett. Voltak közöttük, akik először vettek részt strandröplabda bajnokságon, és először játszottak versenyszerűen homokon. Már a csoportkörökben is jó mérkőzéseket láthattunk, az egyenes kiesési szakaszban utánpótlás korú versenyekhez viszonyítva is színvonalas és éles mérkőzések zajlottak.

Az U14 lány kategóriában 3 csoportban kezdtük meg a mérkőzéseket, majd a csoportok azonos helyezettjei külön-külön csoport körben dönthették el a helyezések sorsát, így biztosítottuk, hogy minden gyermek négy mérkőzést tudjon játszani.

Az U16 és U20 fiú kategóriában szintén csoportmérkőzésekkel döntöttük el a helyezések sorsát. Az U16 és U20 lány kategóriában 4-4 csoportban kezdték meg a küzdelmeket, ahonnan minden csoport első két helyezettje nyolcas főtáblára jutott, ahol egyenes kiesési rendszerrel folytatták a versenyt.

A résztvevők jól érezték magukat Kispesten és nagyon várják a következő fordulókat.

Minden résztvevőnek biztosítottunk ásványvizet, gyümölcsöt (banán, eper), a helyezettek érmet és kupát vihettek haza. Idei évben is az erre az eseményre szóló ajándék strandröplabda trikót kaptak a résztvevők, amelyet már sokan ezen a versenynapon is büszkén viseltek.

A verseny lebonyolításában az ÓSSC is aktívan közreműködött.

Várunk Mindenkit szeretettel a következő fordulókon is!

https://drive.google.com/drive/folders/1vwa__JdTI2tMg1SeQ5oTJ2vEbkCTWFYI?usp=sharing

Tisztelettel:

 

Kispest SE

szervező bizottság