KISPEST SE – KOPOGÓS KLUB

A KISPEST SE asztalitenisz szakosztálya, heti rendszerességgel szeretne lehetőséget biztosítani az “új ping-pong őrületnek “, a KOPOGÓSNAK, amihez azonban minimálisan 8 fő jelentkezése szükséges.

Az „Egyforma ütők – egyforma esélyek” mottó különlegessége, hogy az asztaliteniszben mára megszokott szoft ütőborítások helyett szivacs nélküli, úgynevezett kopogós ütőkkel játsszák.

A klub elindításának az a célja, hogy lehetőséget biztosítsunk azok számára akik az évente megrendezett országos bajnokságra, vagy nemzetközi szinten az EB-re szeretnének felkészülni. Ezen kívül számítunk még azokra, akik szeretnék megismerni, vagy elsajátítani a ping-pong ezen módozatát, illetve korhatár nélkül várjuk azokat is, akik rendszeresen szeretnének mozogni.

Helye : 1196 Budapest, Nádasdy u. 98. Gábor Áron Általános Iskola Tornaterme

Időpont: 2019. február 3.-ától tanítási időszakban szombatonként 13:30-tól 15:30-ig. (Megfelelő létszám  esetén +1 órával meghosszabbítható.)
Asztal : 9 db Joola 2000-es
Ütő: a tavalyi kék színű szériából tudunk biztosítani
Adogatógép használat lehetséges.
Igény szerint az első óra irányított edzés. (Kopogós technikák alkalmazása, egyénekre szabott stratégiák felépítése.) „Mottó : az nyer, aki támad”.
Havi klubdíj 2 óra esetén 8000Ft/4 alkalom. Alkalmanként 2000FT/2 óra
Egyéni fejlesztés, fél óra 1500Ft
Az edzés és a kopogós klub irányítója Gyuris Tibor (2019 kopogós OB 5.-8. helyezett).
A jelentkezéseteket e-mailben, vagy telefonon lehet leadni.  (kispestikopogos@gmail.com, illetve a +36 30/403-1747)