Magabiztos gödöllői játék, amelyre nem volt ellenszerünk!

Szombaton a Gödöllői RC vendégeként léptünk pályára Monoron az NBI Liga alapszakaszának 10. fordulójában. Kicsit tartalékosan érkeztünk, hiszen csak egy feladó és egy liberó állt Takács Gergely vezetőedző rendelkezésére. Helyzetünket tovább rontotta, hogy az első szett közepén liberónk, Horváth Flóri rosszul lett, így Ő utána már vissza sem tudott jönni a pályára. Ezúton is jobbulást kívánunk Neki. A második szettnek így „pót”liberóval vágtunk neki, Vígh Ivett a lehetőségekhez képest remekül szállt be a játékba. Sajnos, szinte az egész mérkőzésen bátortalanul támadtunk, amit a hazaiak ki is használtak.

NBI Liga, alapszakasz

Monor, 50 néző. vezette: Suba István, Jámbor Tamás

Gödöllői RC – Kispest SE 3:0 (25-18, 25-13, 25-10)

GÖDÖLLŐ: Haase 5, Boros 6, Ratkai 18, Kovács E. 5, Sánchez Pérez 11, Császár 12. Csere: Maurer, Szerencsés (liberók), Monteiro 2, Sorompó, Barta. Vezetőedző: Szalay Attila.

KISPEST: Törköly 2, Riczkó 6, Szabó K., Dani 2, Horváth D. 1, Benedek R. Csere: Horváth F., Vígh (liberók), Lisztes 1, Nagy O., Kőszegi 2, Molnár A. 5. Vezetőedző: Takács Gergely.

Edzői értékelés:

Szalay Attila – Gratulálok a lányoknak a tizedik győzelemhez! Az edzéseken látott formánkat még nem tudtuk a játékunkban megmutatni és pontatlanok voltunk, valamint többször is rossz döntést hoztunk. Viszont jó dolgokat is láttam és ez bizakodásra ad okot!

Takács Gergely – Sajnos csak másfél szettig tudtuk megnehezíteni a listavezető dolgát. Egy feladóval és egy liberóval érkeztünk, sajnos a liberónkat az első szett közepén cserélni kellett, itt még tudtuk tartani magunkat. Utána viszont teljesen szétesett a játékunk. Tanultunk ebből is, készülünk tovább az előttünk álló feladatokra.

A hétvégén most nem lépünk pályára, következő találkozónk február 19-én lesz Veszprémben a CoreComm-VESC gárdája ellen. Jelenleg a tabellán 5. helyen állunk, az alapszakaszból még 3 mérkőzés van hátra számunkra.

Tabella, eredmények: https://bit.ly/3GzyCBk