Nagyszerű kezdés az NBII-ben!

Az első fordulóban Kazincbarcikára szólított minket a sorsolás. Ellenfelünkről nem sok információnk volt, mivel idén indultak először a Nemzeti Bajnokság 2. osztályában. A mérkőzés a „régi-barcikai” csarnokban került megrendezésre, itt nagyon sok csapat megfordult már – inkább férfi vonalon – de most már a Kispest SE is pályára lépett itt.

Jó hangulatú bemelegítést követően, kezdődött a mérkőzés, ahol ellenfelünk nem nagyon tudott ellenállást kifejteni. Lányaink szinte egymás után, tetszés szerint szerezték pontjainkat. A különbség egyre nagyobb lett, ahogy bemelegedtek a kispesti lányok, így hamar kiderült hogy a mérkőzésen győztesként fogjuk elhagyni a játékteret.

Több felállást kipróbált Takács Gergely edző,, a lányok pedig több támadás variációt megpróbálhattak élesben. A végére az erőnléti felkészültség is kijött, a szettek végén szinte csak szervából szereztük a pontjainkat.

VRCK – Kispest SE 0-3 (4, 5, 5)

Kispest SE: Kohajda, Fehér, Vígh, Szabó K., Pádár, Horváth D. csere: Sipos V. (liberó) Törköly, Lisztes
edző: Takács Gergely

Takács Gergely: Ellenfelünk nem tudott nagy ellenállást kifejteni, hiszen egy új, most indult csapat, de kértem a lányokat, hogy tiszteljük meg őket azzal hogy maximális koncentrációval és odafigyeléssel játszunk, nem szórakozunk. A későbbiekre jól jöhet, hogy egy-egy szituációt tudtuk gyakorolni. Készülünk tovább a jövő hétvégi hazai bajnokira!

A már említett következő hazai bajnoki pontos időpontja:

2019.10.19 – 13:00

Kispest SE – Gödöllői RC U21

Szent Benedek Gimnázium, VIII. ker Budapest Práter u. 11.

Várunk mindenkit sok szeretettel, a belépés ingyenes!