Napsütés, eső, rendkívüli eredményhirdetés

Ha valaki még nem próbált szélsőséges időjárásban strandröplabdázni, az vasárnap, 2019.06.23-án kipróbálhatta magát, hiszen folytatódott a pontszerzés a Kispest SE által biztosított pályákon. Szinte óráról órára változtak a körülmények. Reggel borús, majd napos, végül esős időben játszhattak a párosok a 9:30-kor kezdődő versenyen. Minden kategória mérkőzése (női „B”, férfi „B”, U16 fiú és lány) a kispesti uszoda kertjében került megrendezésre. Annak ellenére, hogy előző nap is szép számú volt a nevezési lista, vasárnap is népszerű volt a verseny. Sőt volt, aki mindkét napon „ringbe szállt”.

Ez nagy bizakodásra ad okot. Egyrészt azért, mert az országos bajnokságon kívül van lehetősége az utánpótlás korú párosoknak a több játéklehetőségre (csoportmérkőzések zajlottak reggel) felnőtt kategóriában is.  Másrészt pedig a felnőtt korosztálynak is elérhetőbbé váltak az országos bajnokságra való bejutások, és van, aki szinte felkészülési tornaként tekint a versenysorozatra.

A nőknél 12, a férfiaknál 16, az U16 fiúknál 8, az U16 lányoknál 13 páros nevezett a versenyre.

Az utánpótlás csoport mérkőzések 10:45-kor kezdődtek 2 pályán, majd 4 pályán folytatódtak. Ennek köszönhetően nagyon gördülékenyen ment a lebonyolítás. Az eredményhirdetést még a felhőszakadás előtt, napsütésben tartották meg.

A felnőtt versenyzőkkel már nem volt ilyen kegyes az időjárás. Épphogy vége lett a döntőnek, hatalmas vihar lett, és sajnos az eredményhirdetést is az öltözőben lehetett csak megtartani. Ennek ellenére a játékosok kedvét ez nem befolyásolta, és mosolyogva vették át az ORi Diamond Kf. által felajánlott kozmetikai termékeket, és a csillogó érmeket.

Ezúton gratulálunk mindenkinek az elért eredményekhez! Találkozunk a következő fordulón!

Eredmények:

U16 Fiú

I.Suba- Sándor

II. Veress – Tari

III. Kispál – Székely

IV. Zeitler – Zrupkó-Várady

U16 Lány

I.Varga – Szabó

II. Filó – Norman

III. Kaufman – Gál

IV. Reiter – Kinál

Női „B”

I.Divényi – Gyűrűs

II. Kemenczei – Kemenczei

III. Ördög – Szokol-Humay

IV. Boller – Villányi

Férfi „B”

I.Kovács – Pető

II. Kocsondi – Tordai

III. Filius – Török

IV. Oszlányi – Domján

fotó: Kuttner Ádám