Nem sikerült meglepetést okoznunk!

Tegnap este lejátszottuk a 2021/22 szezon első hivatalos tétmérkőzését. Hazai pályán fogadtuk a Magyar Kupa selejtezőjében a székesfehérvári MÁV Előre SC-Bericap alakulatát.
Jól kezdtük a találkozót, hiszen hatalmas lelkesedéssel indultunk, meg is lepte a vendég csapatot, 8-4-es vezetésnél időt is kellett kérni a vendégek mesterének. Akik ez után rendezték soraikat és átvették a játék irányítását. Hazai oldalon sokszor nem sikerült befejezni a támadásokat. A szett vége felé sikerült újra játékba lendülnünk, de a szett a vendégeké lett. (0-1)
A második játékrészben is a szekésfehérváriak irányítottak, de sokszor látványos támadással, blokkal jelentkeztek a lányaink is. Szinte végig csak futottunk az eredmény után,a a MÁV növelte szett előnyét. (0-2)
A harmadik játékrészben végig fej-fej mellett haladtak a csapatok, de a hosszú labdamenetekből a fehérvári lányok jöttek ki jobban. Sajnos ez az etap is vendégeké lett. (0-3)
 
2021.10.13 – 19:00 Magyar Kupa selejtező 
Budapest, Szent Gellért Sportcsarnok
vezette: Nagy Zsombor, Bordogi László
Kispest SE – MÁV Előre SC-Bericap 0-3 (-18, -19, -18)
Kispest SE: Riczkó, Horváth, Törköly, Benedek, Dani, Szabó csere: Karkusz (liberó) Németh, Kőszegi, Lisztes | vezetőedző: Takács Gergely | másodedző: Vígh Ivett
MÁV Előre SC-Bericap: Szerencsés-Miklai, Sólyom, Karnitskaya, Bortnikova, Kiss, Szilágyi csere: Kovács (liberó) Sántosi-Tóth, Csabai, Sebestyén | vezetőedző: Melnychuk Yurii | másodedző: Szőke Zoltán
  
Nyilatkozatok:
Takács Gergely (vezetőedző) Kispest SE
Sajnálom hogy nem sikerült meglepetést okoznunk. Van még bennünk, remélem hamarosan ki is tudjuk majd játszani magunkból. Helyenként jól játszottunk, megvolt az alapjátékunk, amire lehet építkezni. Dolgozunk tovább.
Jurij Melnyicsuk (vezetőedző) MÁV Előre SC-Bericap
A felkészülési időszakot jól zártuk, ahogy a mérkőzés eredménye is mutatja. Ez volt az első tét mérkőzésünk, így néhol látszódott is a játékunkon a kezdeti idegesség, de sikeresen meg tudtuk ugrani az akadályokat. Gratulálok a lányoknak!
 
Összeségében jól helytáltunk a tavalyi NBI Liga győzts csapata ellen, készülünk tovább a hétvégi bajnoki bemutatkozásunkra. Köszönjük a kilátogató nézőinknek a szurkolást!
A mérkőzés felvéte itt megtekinthető:
 
fotó: Budapest Pictures
 
#kispestse #hajrákispest #wearetheredblacks