Népszerű szponzor, rekord nevezés

2019.06.30-án került megrendezésre a Kispest Open Breakout Beach Tour III. powered by DORKO női és férfi „A” kategóriás, és U16 fiú, lány verseny a Kispest SE rendezésében.

Talán csak a játékosok tudnák megmondani mitől lett ennyire népszerű a versenysorozat, mindenesetre régen látott nevezési rekorddal szembesült az egyesület. A nőknél 32, a férfiaknál 16, míg az utánpótlás korosztályban 13 lány, és 2 fiú csapat nevezett. A regisztrációs sátornál kígyózó sorokkal indult a reggel, ennek ellenére a mérkőzések percre pontosan kezdődtek, és minden az előzetes terv szerint haladt.

 

Hatalmas volt hőség, de leginkább a páratartalom volt nagyon zavaró. Szinte fullasztó volt, így ezekkel a körülményekkel is meg kellett küzdenie mindenkinek, nem csak az ellenféllel. A szervezők próbáltak többször locsolni, hátha felfrissül a levegő, de sajnos nem így lett. Ennek ellenére a férfiaknál gigászi csaták folytak, (egy mérkőzés, 28 győztes pontig tartott) szinte alig volt „sima” meccs, ahol egyértelmű lett volna melyik csapat nyeri majd a játszmát. A nőknél is több meglepetés született, és rendkívül izgalmas játékot láthatott a nagyközönség.

A legnagyobb izgalom akkor volt, amikor az eredményhirdetésnél előkerültek a fekete DRK ajándék tasakok, és mindenki legnagyobb örömére sapkával, hátitáskával díjazták a első 4 legjobb párost. Ezúton is köszönjük a Dorko támogatását és rugalmasságát. Minden versenyző arcára mosolyt csaltak ezek a népszerű kiegészítők.

A verseny eredményei:

Női:

I. Szabó- Háfra (ÓSSC)

II. Dénesi – Tóth (GRC)

III. Divényi – Réthelyi (Kispest SE)

IV. Ördög – Hajós (Kispest SE-SRSE)

Férfi:

I. Molnár – Kiss (Kispest SE-Pénzügyőr SE)

II. German – Horváth (SZESE Győr)

III. Mészáros – Budai (Hajdúnánás SE)

IV. Filius – Török (Békéscsabai SZSE)

képgaléria a versenyről Kuttner Ádám fotóiból (www.kuttneradam.com)

https://www.facebook.com/pg/kispestsestrandroplabda/photos/?tab=album&album_id=2841827342499843

 

Gratulálunk minden játékosnak az elért eredményekhez! Találkozunk Július 13-án a megváltozott helyszínen (Csepel, Szabadkikötő, 1211 Budapest Weiss Manfréd út 5) a következő fordulón.