Rekordnevezés a lányoknál, félbemaradt döntők!

A lányoknál a szombati U16-os nevezési rekordot megdöntötték az U18-asok, hiszen 42 páros nevezett és regisztrált a versenyre. A fiúknál 13 duó lépett homokra.
A lányoknál a csoportmeccsek után az egyenesági szakaszban a végső esélyes párosok magabiztosan jutottak el az elődöntőkig. Ahol egy igazi szoros mérkőzésen a Réthelyi Orsolya – Szabó Anna duó 3 szettben győzedelmeskedett a Kun Stefánia – Gubik Hanna páros felett. A mérkőzés első szettjét félbe kellett szakítani, hiszen hatalmas zápor, később viharos eső, jégeső csapott le. Így egy 20 perces várakozás után folytatódott a találkozó. A döntőt Réthelyi – Szabó duó játszotta a szombati U16-os kategória győztesével a békéscsabai Erdős Dalma – Hermeczi Bernadett páros ellen, de sajnos nem tudták a párosok befejezni a találkozót, mivel hatalmas vihar csapott le újra, ami most villámlással is párosult. A versenyt félbeszakították. A döntőben résztvevő párosok 1. helyen, a bronzmérkőzésen szereplő duók pedig 3. helyen végeztek.
Kispest Open 21 – U18 1. forduló | női
1. hely Erdős Dalma / Hermeczi Bernadett (Békéscsabai Szabadidősport Egyesület)
1. hely Réthelyi Orsolya / Szabó Anna (Kispest SE / Gödöllői RC)
3. hely Gubik Hanna / Kun Stefánia (Vasas Röplabda Kft)
3. hely Németh Zina / Uhlmann Fanni (Újpesti Torna Egylet / Beach Sport Kft.)
Eredmények, végeredmény: https://bit.ly/3fQhGfP
A fiúk a rossz időjárás miatt el sem tudták kezdeni a döntőt és a bronzmeccset, így játék nélkül hírdettünk helyezetteket. A csoport és a keresztjáték mérkőzések viszont már igazi férfias küzdelmeket hoztak. Külön említésre méltó a Petik / Veress – Dóczi / Munkácsi csoportmérkőzés, amely 1-1 utána döntőszettben 27-25-re végződött a Dóczi / Munkácsi páros javára.
Kispest Open 21 – U18 1. forduló | férfi
1. hely Munkácsi Levente / Dóczi Attila (Dunakanyar Labdasport Kft.)
1. hely Székely Péter / Zarka Márton (Pénzügyőr SE / Strandröplabdázáésrt SE)
3. hely Tálos Péter / Bandi Bernát (Észak-Dunántúli RA Kft.
3. hely Frey Zalán / Tari Bence (Strandröplabdázásért SE)
Eredmények, végeredmény: https://bit.ly/3pjGzUa
A fotókat a Budapest Pictures készítette. Hamarosan feltöltjük a többi képet is.