Sikerült a visszavágás!

Ifjúsági csapatunk is pályára lépett a hétvégén, mégpedig az OIB U19 II. osztályának fordulóján. Az első fordulóban 3-0 arányban veszítettünk a Közgáz SC és DSK csapata, illetve 3-0 arányban győzedelmeskedtünk a MÁV Előre RA gárdája ellen.

A legjobb 12 csapat közé kerüléshez a csoportelsők mellett 4 legjobb csoport második jut, így mindenképpen szettet-szetteket kellett nyernünk, de az sem garantálta volna a továbbjutást.

A lányok az elmúlt időszakban rengeteget edzettek lelkiismeretesen végezték az otthoni plusz edzéseket is. A mérkőzést elejét nem sikerült úgy kezdenünk ahogy szerettük volna hiszen beragadtunk az elején, 6-1, 10-5-re is vezetett a Közgáz csapata, de a szett közepére szép lassan kezdtünk feloldódni és játékba lendülni. Az első szett azonban így is ellenfelünké lett. A második szettben viszont nekünk sikerült villámrajtot venni, hiszen 9-1-et mutatott az eredményjelző a javunkra. Itt a szett végén a Közgáz tudott csökkenteni a hátrányból, de a szettet mi nyertük meg. A harmadik és a negyedik játékrészben fej-fej mellett haladt a két gárda, de a szettek végén mi tudtunk jobban összpontosítani és megnyerni a találkozót.
A második összecsapásona székesfehérvári alakulat egy kicsit más összeállításban érkezett lépett pályára, illetve az első találkozó utáni állapotból kellett átmenteni a formát, ami nem is teljesen sikerült, de a győzelmet, ha küzdelmesen is de sikerült megszerezni.

Így számításaink szerint a lányok a II. osztály legjobb 12 csapata közé jutottak. A többi csoportban még nem került lejátszásra a mérkőzések.

U19 Női II. osztály | Nyugat ‘H’ csoport

Közgáz SC és DSK – Kispest SE 1-3 (25-20, 17-25, 23-25, 20-25)
Kispest SE – MÁV Előre RA 3-0 (25-20, 25-18, 25-22)

A csoport végeredménye:
1. Közgáz SC és DSK 4 mérkőzés 3 győzelem 1 vereség 7 pont 10-3 szettarány
2. Kispest SE 4 mérkőzés 3 győzelem 1 vereség 7 pont 9-4 szettarány
3. MÁV Előre RA 4 mérkőzés 0 győzelem 4 vereség 0 pont 0-12 szettarány