Tornagyőztesként zártuk a Szalayné Sebők Éva Emléktornát!

Tegnap két mérkőzésen is pályára lépett csapatunk, az első találkozón a hazai Palota RSC ellen. Kicsit idegesen és kapkodóan játszottunk, de az első szett végére egy-két határozott ütéssel lezártuk a játszmát. A következő szettben már jobb alapjátékot mutattunk, így a különségünk is megnyugtatóbb volt. A harmadik szettre ellenfelünk elbizonytalanodott, amit ki tudtunk használni.
Kispest SE – Palota RSC 3-0 (25-23, 25-17, 25-12)
A második találkozót elég rosszul kezdtünk, nem nagyon pörögtünk fel, de utána megmutatkozott már a tavalyi csapatra jellemző küzdeni tudás és akarat, így a hét pontos hátrányunkat ledolgozva megnyertük az első szettet. A második szettet végig irányítottuk, így ezt nagyobb különséggel tudtuk megnyerni. A harmadik szett elejét megint rosszul kezdtük, és tetemes előnyt adtunk a Közgáz csapatának, de a szett hajrájára összeállt a játékunk és megnyertük a harmadik játékrészt is.
Kispest SE – Közgáz DSK és SC 3-0 (25-23, 25-15, 25-21)
A harmadik találkozón :
Palota RSC – Közgáz DSK és SC 2-1
A tornán különdíjat kapott csapatunkból: Riczkó Gabriella 
 
Takács Gergely vezetőedzőnk értékelése:
A két meccs pont olyan volt mint amire számítottam, hiszen először léptünk pályára ebben a szezonban. Forgattam végig a csapatot, kiváncsi voltam hogy az új játékosok, hogyan illeszkednek be a csapatba. Láttam a hiányoságokat is, amelyekre készülni fogunk majd az edzésen.
Összeségben pozitívan értékelném a tornát, de dolgoznunk kell tovább. A lányok abszolút motiváltak, alakul a csapategység is, ami tavaly nagyon jellemző volt ránk! Remélem ez az idei szezonban is az egyik nagy erősségünk lesz!
Köszönjük mégegyszer a Palota RSC meghívását és remééljük hogy játékunkkal méltóképpen tisztelegtünk Éva néni emléke előtt.