Hétközi győzelem az NBII/U21 bajnokságban!

Az alapszakaszban már találkozott egymás ellen a két csapat, az első fordulóban, akkor 3-2 arányban győzedelmeskedtünk, de az ellenfelünk játékengedélyei nem voltak rendben, így 3-0 arányban mi nyertük meg a találkozót. Az idei versenykiírás szerint, a csoportokban szereplő U21-es csapatok közül az két előkelőbb helyen záró együttes, folytatja tovább a rájátszásban az U21 bajnokságban a legjobb 12 között.

Már a találkozó elején magunkhoz vettük az irányítást és remek szervákkal illetve határozott támadásokkal szereztük pontjainkat. A második játékrészben sem változott a játék képe, végig irányítva, remek mezőnymunkát bemutatva tudtuk folyamatosan növelni az előnyünket. A harmadik játékrészben is nagy különbségű előnyt tudtunk kiharcolni, de a meccslabdához érkezve, kicsit elkényelmesedtünk, így 6 pontot engedtünk zsinorban ellenfelünknek. De ez után egy határozott támadással lezártuk a mérkőzést.

Budapest, Corvinus Egyetem Kinizsi Kollégium

vezette: Nagy Lajos, Hidegkuti Dorottya

Közgáz Junior – Kispest SE U21 0-3 (13-25, 23-25, 22-25)

Közgáz Junior: Csombordi, Polgár, Garai, Schmidt, Németh, Máté csere: Mészáros (liberó), Járó, Slezák, Leopold vezetőedző: Lestár László

Kispest SE U21: Dányi, Törköly, Kovács, Lisztes, Földes, Szabó csere: Horváth, Tóth (liberók) Szokolai, Balic, Molnár, Nagy vezetőedző: Takács Gergely

Nyilatkozat

Kispest SE | TAKÁCS GERGELY (vezetőedző) Gratulálok a lányoknak, nagyszerűen teljesítettek ma. Végig fegyelmezetten és határozottan, a taktikát követve játszottak, meg is lett az eredmény az első két nagyarányú szettben. A harmadikban kicsit kiengedtünk, ami majdnem megbosszulta magát, de a szett közepén gyűjtött nagy előnyünk elégnek bizonyult a végére.

Gratulálunk lányok, csak így tovább! Hajrá Kispest

Tabella, eredmények https://bit.ly/3lqicUc