Helyenként jó játék, de sajnos vereség a szombati találkozón!

Hazai pályán fogadtuk a Gödöllői RC alakulatát, tudtuk hogy nem lesz könnyű dolgunk, hiszen némileg átalakult a tavalyi NB I liga győztes csapat, sőt a hozzáértő vélemények szerint erősödtek!

Az első szettben remekül küzdöttünk, jó volt a hangulat a csapaton belül. Próbáltuk tartani a gödöllői csapat kubai ütőjét. Látványos labdameneteket láthattak a kilátogató nézők. Az első szettet a vendégek nyerték. (0-1)

Kicsit megtörte csapatunkat az első játékrész elvesztése, elbizonytalanodtunk támadásban, amit ellenfelünk könyörtelenül ki is használt. A szerencse is elpártolt tőlünk, semmi sem akart sikerülni. (0-2)

A harmadik játékrészre újból harciasan jött vissza a kispesti hölgykoszorú, és a szett közepéig 2-3 ponttal vezettünk. Ez után megint nem tudtunk befejezni pár támadást, ami a gödöllőieknek sikerül, így megnyerték a találkozót. (0-3)

Minden dícséret illeti a kispesti pirosfeketéket, hiszen az első és a harmadik játékrészben becsülettel küzdöttek minden pontért.

Kispest SE – Gödöllői RC 0:3 (19-25, 11-25, 20-25)

Budapest, Szent Gellért Sportcsarnok, 63 néző.

Vezette: Szabó Zsolt, Hegedűs Balázs

Kispest SE: Törköly 1, Riczkó 7, Benedek 6, Dani L. 4, Horváth D. 5, Szabó K. 2. Csere: Horváth F. (liberó), Németh J. 1, Kőszegi, Vígh, Lisztes 5. Vezetőedző: Takács Gergely.

Gödöllői RC: Boros 5, Kökény P. 8, Kovács E. 6, Sánchez Pérez 16, Ratkai 17, Haase 6. Csere: Maurer, Szerencsés (liberók). Vezetőedző: Szalay Attila.

Edzői nyilatozatok

Takács Gergely: – Már jobban játszottunk mint az elmúlt meccseken, jobb volt a hangulat. Kezdjük megszokni az NB I légkörét. Az első és a harmadik szettben, kellőképpen megnehezítettük ellenfelünk dolgát. Ez az út amit folytatnunk kell, mert így lehetünk sikeresek a következő mérkőzéseinken.

Szalay Attila: – Nehéz mérkőzésre készültünk, hiszen tudtuk, hogy az ellenfél egy fiatal és nagyon lelkes csapat. A legfontosabbat, a három pontot sikerült behúzni, de maradt bennem hiányérzet. A második játékrész kivételével az intenzitás és stabilitás nem volt meg. Ezeken sokat kell még dolgoznunk.

Statisztika : https://bit.ly/3mvlgPR

A mérkőzés visszanézhető http://www.hunvolley.tv

fotó: Budapest Pictures

Köszönjük a kilátogató szurkolóinknak a bíztatást, jövő héten Budaörsre látogatunk.