Vereség a fővárosi találkozón!

Vasárnap este, NBI-es csapatunk a TFSE otthonában vendégeskedett, de sajnos nem sikerült a szettgyőzelem sem a kissé felforgatott összeállításban pályára lépő alakulatunktól.

Az első szettben kiegyenlített erők küzdelmét láthatták a kilátogató nézők, melyek között túlnyomó részben kispesti szurkolókat lehetett felfedezni. A találkozó elején rengeteg hiba jellemezte a játékot, de ahogy a szett közepére értek a csapatok, egyre szebb labdameneteket lehetett látni. A szett végére érve a hazaiak megtartották az előnyüket. (1-0)

A második szettben kicsit pontosabbak és bátrabbak lettek a pirosfeketék, és a játékrész közepére 4 pontos előnyt sikerült kiharcolni. A hazai időkérés megzavart minket és egy állásban beragadtunk teljesen és már a TF vezetett 4 ponttal. Amit a szett végére növelni is tudtak. (2-0)

A harmadik játékrészre szétesett a játékunk, és felőrült minket a hazaiak pontos, néha szerencsés, de stabil játéka. (3-0)

NBI Liga 2. forduló | 2021.10.24 19:00

Budapest, TF D terem

vezette: Sántosi Péter, Szél Márta

TFSE – Kispest SE 3-0 (25-18, 25-18, 25-11)

TFSE: Nagy V. 11, Kökény N. 2, Radomszki 13, Török 9, Halla G. 20, Villányi 6. Csere: Boller (liberó). Vezetőedző: Csépke Gábor.

Kispest SE: Németh J. 1, Kőszegi 3, Szabó K. 2, Dani 13, Riczkó 6, Benedek R. 4. Csere: Horváth D. (liberó), Törköly, Vígh 1, Lisztes 2. Vezetőedző: Takács Gergely.

Edzői értékelés

Csépke Gábor: – Koncentrált, harcias játék! A második szett elejét kivéve rendkívül koncentráltan játszottak a lányok, igaz ott az ellenfél fogadása is feljavult. Fújnom kellett gyorsan egy ébresztőt. Utána támadásban, blokkban, mezőnyben, …. gyakorlatilag mindenben feljavultunk, türelmesek és magabiztosak voltunk. Minden játékosomnak köszönöm! Folytatnunk kell, amit elkezdünk és jövő héten legalább ilyen hozzáállással játszani.

Takács Gergely: – Hiányos és felforgatott csapattal érkeztünk. A mérkőzés eleje rendben volt, másfél szettig jól játszottunk. Ott egy állásban beragadtunk és utána teljesen szétestünk. Dolgozunk tovább, hogy az ilyen szintű mérkőzéseken tovább bírjuk ezt a tempójú játékot.

A találkozó jegyzőkönyve: https://bit.ly/2ZpJxO8

A Magyar Röplabda Szövetség cikke: https://bit.ly/3Bhw6wW

A találkozó alábbi linken vissza nézhető: https://www.youtube.com/watch?v=AXnRUWwKp5k

Nincs idő búslakodni, hiszen csütörtökön már Magyar Kupa visszavágóra érkezünk Székesfehérvárra, szombaton pedig hazai pályán fogadjuk a Gödöllői RC csapatát.

fotó: tfse.sport.hu | Borhi Mihály